חניון דיזינגוף

חניון דיזינגוף

חניון דיזינגוף סנטר הוא אחד החניונים גדולים והשוקקים ביותר בתל אביב - הוא משתרע על פני 4 קומות, בשטח של 24 אלף מ"ר.

שנת פרוייקט: 2018לקוח: אפוקסי קלאס בע"מ

טמבור נבחרה להוביל את הפן המקצועי של חידוש החניון – אפיון המערכת, ייעוץ, ליווי ואספקת הצבעים – וזאת בזכות היכולת לזהות בעיות מבעוד מועד, להבין היטב את אתגרי התשתית ולספק מענה שלם ומקצועי. האתגר משמעותי באפיון הפרויקט נבע משיטת הבניה הישנה ורמות הגימור השונות בין הקומות. החניון, שנבנה בסוף שנות ה-70, נבנה בשיטת קסטות, שאפשרה יציקה של רצפה בעובי של 1 ס”מ בלבד.
בנוסף, בתשתית נתגלו בעיות בטון דוגמת סגרגציה, כיסי אוויר ותפרים שדרשו טיפול מידי. בבדיקה המקדמית נתגלו גם נזילות מים בחיבורים שדרשו טיפול.

 

עוד לפני תחילת העבודה, ולבקשת טמבור, קיבל הקבלן אישור קונסטרוקטור להתכנות יציקת של רצפת אפוקסי. במסגרת הפרויקט נסגרו תפרים בחומרים פוליאוריתנים גמישים, כורסמה תשתית הבטון כהכנה ליציקה ונאטמו ברולקות חיבורי הקירות עם הרצפה.

מערכת הצבע כללה אפוקסי שקט שעומד בתקן אש 921. בחלקים נרחבים מהחניון נוספה ליציקת הצבע חומר מגורען להגנה מפני החלקה. הכנת השטח והירידה לפרטים הבטיחה היצמדות טובה יותר של מערכת הצבע.  מעבר לציפוי הרצפה, גם מעטפת החניון טופלה בקפידה. קירות החניון צופו בלוחות גבס עמידים למים, התקרות נצבעו בצבע אקרילי והאלמנטים המתכתיים והצנרות בחניון נצבעו בצבע “צביעה אחת ודי” (כולל יסוד וצבע עליון בשכבה אחת).

צפו בתהליך הצביעה בחניון דיזינגוף:

הפרויקט ארך כ-7 חודשים, לאורכו המשיך החניון לפעול.  במשך כל הפרויקט ליווה יועץ טמבור את תהליך הכנת התשתית ויישום הצבע בבדיקות איכות ושליפה.

טמבורבתעשייה-65_optimized[1]

לקבלת ייעוץ לפרויקט שלכם – פנו למומחים שלנו.